LED ramper som ger dig god sikt på de mörkaste vägarna

Jag har under så lång tid velat köpa en LED ramp från Lyson och nu äntligen är det dags. Som många redan kanske vet är bilar och verkstad min allra största hobby i livet. Jag spenderar varenda ledig tid ute i garaget och är det något jag gärna lägger mina pengar på är det nya bilar, tillbehör och styling, reservdelar och bra-att-ha grejer till garaget. På grund av att jag haft väldigt mycket andra saker på gång det sista i samband med jobbet så har min favoritsyssla fått legat på is ett ganska bra tag, men nu äntligen har det lugnat ner sig lite så att jag kan ge mig ut och meka igen.

LED ramper som förstärker bilens redan befintliga helljus

LED rampen från Lyson jag så länge spanat in är en LED ramp Drive 20” som jag tycker har en riktigt snygg design. Tanken med en LED ramp är ju att förstärka bilens redan befintliga helljus, och just denna är så bra för den kommer även med en täckande lins vilket innebär att varken vatten eller snö kommer samlas och täcka ljuset när man är ute och kör. Detta ljus är riktigt grymt och når både brett och långt vilket är precis vad jag behöver som dagligen kör på mörka långa landsvägar där behov av bra sikt åt alla håll är extra viktigt.

Stort utbud av LED ramper hos Lyson

Är du ute efter nånting liknande till din bil? Då vill jag verkligen tipsa om att spana in de LED ramper som finns hos Lyson. Deras utbud är riktigt stort och jag har alltid bara haft positiva upplevelser när jag handlar därifrån. Är man osäker på vad som funkar till just sin egen bil kan man alltid kontakta dom och be och tips och råd vilket jag gillar lite extra. Se till att du ser bra på de mörka vägarna nu i höst och vinter!