När jaktsäsongen tar slut, tar fiskesäsongen vid

Vilken jaktsäsong vi haft den här vintern alltså. Den har verkligen varit lyckad och det har varit så härligt att spendera så mycket tid ute i skogen i mina nya varma kläder jag införskaffade inför årets säsong. Även om jag älskar jaktsäsongen så börjar det äntligen gå mot ljusare tider, vilket innebär att min andra favoritsäsong är på ingång. Nämligen fiskesäsongen.

Butiken som säljer allt för friluftslivet och mycket mer

Något jag brukar göra och tycker är roligt inför varje ny säsong är att införskaffa lite nytt och fräscht. Min absoluta favoritaffär till detta är Jägarliv, som säljer alltifrån jaktkläder och tillbehör till friluftskläder för barn, arbetskläder och allt du kan tänkas att behöva till ditt fiske eller friluftsliv. Jag tycker att dom har riktigt bra saker till bra priser och det har aldrig varit något krångel att handla hos dom.

En stor beställning hos Jägarliv med alltifrån ett nytt tält till ett haspelspö

I år tänkte jag unna mig ett nytt tält bland annat, eftersom det gamla har sjungit på sista refrängen ett bra tag nu. Jag vill även köpa mig nya fräscha sovsäckar och liggunderlag till detta. Men det viktigaste är nog att köpa ett bra frilufts- set med både byxa och jacka. Jag tänkte även köpa detta till sonen och ta med honom på lite fler fisketurer till sommaren, han tyckte det var så himla roligt förra året. Förutom alla bra friluftskläder och tillbehör Jägarliv säljer så har dom även riktigt bra fisketillbehör. Jag är bland annat i behov av en ny håv, lite nya spinnare och jag har dessutom tänkt att införskaffa ett så kallat haspelspö som jag hört så mycket gott om. Med andra ord blir det ingen liten beställning från Jägarliv den här gången, men vad jag längtar efter våren nu och att få inviga alla nya grejer.