Reservdelar för alla kunskapsnivåer

Häromdagen fick jag en idé då jag var på väg hem från jobbet i min älskade och något gamla Ford. Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ändra på lite saker i bilen men jag är inte direkt en kunnig person när det kommer till att meka med bilar, även om det säkert finns bra guider att kolla och följa på nätet. Men någonting jag faktiskt kan göra själv är att köpa lite stylingprodukter och tillbehör som ger bilen ett litet lyft, så det är vad jag planerar att göra. Tankarna går även till att köpa lite Ford reservdelar, jag har ju trots allt viljan att lära mig meka med bilen mer, jag måste bara våga.

Allt från nya innemattor till motordelar

Det jag hittills har bestämt mig för att köpa till bilen är lite nya innemattor, en ny bagagerumsmatta, ny klädsel, nya vindavvisare och eventuellt en grill. Det finns ju mängder av Ford reservdelar att välja mellan på nätet så det är lite roligt att sitta och spana runt på utbudet. Den riktigt kunniga kan ju köpa både motordelar och avgassystemdelar bland annat, det hade vart så roligt att ha den kunskapen att kunna meka på den nivån att man kan byta ut motordelar. Tänk vad verkstadskostnader man hade sparat in på.

Garagehäng – en riktigt bra fritidssyssla under höst- och vinterhalvåret

Hur som helst skall det bli väldigt kul att snygga till min gamla pärla lite med enkla medel. Jag har trots allt ett riktigt bra garage här på gården att hänga i nu när hösten och vintern är på väg. Det är faktiskt riktigt rofyllt att stänga in sig i garaget med en termos kaffe och lite musik. Den här vintern skall jag verkligen försöka att avancera mina kunskaper inom mekandet, vilket jag ser fram emot väldigt mycket.