MC handskar online

Vågar du köpa dina MC handskar online? Det är den stora frågan för många MC entusiaster som börjat plocka fram sina hojar nu till våren. Personligen så tycker jag att det är ganska svårt att hitta rätt storlek både när det gäller MC kläder men också stövlar, ryggskydd och annat, och fram för allt MC hjälm. Den måste jag få prova på plats, den är det viktigaste vi har när det kommer till olika MC skydd. Vem vill köra omkull i en MC hjälm som sitter för löst? Inte jag i alla fall, det är en sak som är säkert. Därför måste jag få testa på plats!

Viktigt med MC handskar

Det kan tyckas lite fånigt att man inte skulle våga köpa ett par MC handskar online, men jag tycker att det är viktigt med alla typer av skydd och när det gäller skydd för MC åkare så måste allting passa just din kropp, ditt huvud och dina händer. Om skyddet för till exempel knogar och leder hamnar på fel ställe på dina händer, så räcker ju inte skydden till vid en omkull körning och i värsta fall förstör mer än hjälper till att skydda. Alla skydd på dina MC kläder och tillbehör måste sitta där dom är till för att skydda.

Att köpa MC tillbehör online

Vi är alla olika när det kommer till kläder och utrustning, min sambo, för att ta ett exempel, han kan beställa nästan vad som helst online och det passar. Hans kropp är väldigt tacksam om man vet att storlekarna på det han beställer stämmer med standarden. Om jag beställer något online så är det väldigt sällan som saker och ting passar min kropp. Det är antingen för långt, för trångt eller bara missanpassat, min kropp är svår att köpa kläder till helt enkelt.