Den bästa presenten – som hon faktiskt önskade sig

Alltså jag måste bara dela med mig av min helg. Vi alla tog nämligen tåget till Stockholm för att överraska Lovisa på hennes 25-årsdag. Hela överraskningen blev så himla lyckad, hon visste ingenting och fattade verkligen NADA när vi klampade in på restaurangen där hon och hennes kille hade bokat bord för att fira hennes födelsedag. Lovisa hade skrivit till mig innan att hon var lite besviken att vi inte kunde vara där och jag hade fått spela med att vi får ta ikapp när vi ses nästa gång. Jag vet att hon var helt förstörd, Lovisa är inte den som bromsar när det gäller firanden nämligen inte.

Men så var det ju bara presenten, det var så himla svårt. Hon hade länge pratat om badrockar hon hade sett på nätet. Badrockar? Varför vill hon ha en badrock i 25-årspresent tänkte jag och la den idén åt sidan. Även fast hon ingående hade beskrivit en helt fantastisk badrock från Trofé och även beskrivit hur mycket hon skulle använt den så insåg jag att vi måste fixa något bättre. Tiden gick däremot och vi visste inte hur vi i framtiden skulle få resa vilket gjorde att vi faktiskt köpte en badrock till henne och skrev ett kort om att vi i framtiden har sparat en summa för en resa tillsammans.

Det roliga…

Ja, det alldeles hysteriskt roliga var ju att vi kommer där med vår badrock och det första jag ser är att både Lovisas pojkväns paket och ett medskickat paket från hennes familj har EXAKT samma form. Säg inte nu att vi alla köpt badrockar. Jojomen. Så om ni någon gång har en 25-åring som önskar sig något – badrockar går alltid hem kan jag lova! Men det kanske räcker med en insåg vi…