Hundratals notböcker direkt hem till brevlådan

Minns ni förr i tider när man besökte affärer för att inhandla sina instrument eller notböcker? Alla musikaffärer hade olika sortiment och man fick ibland åka till en annan stad för att hitta det man letade efter. Visst fanns det en viss charm i det och man blev ju så himla glad när man äntligen sprang på den där notboken man så länge letat efter, eller det där instrumentet i en speciell färg eller design. Men trotts viss charm vart det många gånger ett stort projekt, speciellt när man hade ont om tid.

Notböcker i alla möjliga genrer och svårighetsgrader

Men digitaliseringen har även gynnat oss musiker måste jag säga. För inte så längesedan klickade jag hem en ny keyboard över nätet och fick tag på precis den varianten jag ville ha och letade efter. Är det notböcker du är på jakt efter? Beställ noter från Notlagret. Alltså det finns allt mellan himmel och jord där. I utbudet finns noter och notböcker i alla möjliga olika genrer och svårighetsgrader. Det finns även körböcker och serier av notböcker där du successivt avancerar ditt spelande och lärande. Det är även ett riktigt bra tips till dig som precis börjat spela, eller går i tankarna på att göra det.

Finns någonting för alla

Jag har köpt mina noter från Notlagret under en ganska lång tid nu och jag har aldrig blivit besviken, det finns allt man letar efter och någonting som passar alla. Med allt från moderna låtar till gamla klassiska visor och melodier, det är bara välja och vraka. Tillgängligheten som digitaliseringen medfört är otrolig. Från att kämpa sig från butik till butik och att ringa runt för att höra vem som hade vad i lager, till att enkelt kunna hitta det man söker på nätet och levereras hem till dörren. Det är underbart.