Vibostugan har gjort det igen

Inte nog med att Vibostugan blev vår räddare i nöden nere i stugan när vi behövde en redskapsbod till gräsklipparen och alla trädgårdsredskap som frugan behöver till trädgården och växthuset så har dem även blivit vår räddare igen. Numera handlar det däremot om en sökning på Vibostugan friggebod eftersom vi redan visste att Vibostugan hade det vi sökte, vi visste bara inte vilken storlek eller vilka detaljer vi skulle välja. Det finns ju så många och eftersom vi bara vet om att vi vill ha extra sovplatser till barn och barnbarn när dem är på besök så kontaktade vi dem för lite rådgivning.

Ljust och fräscht!

Ja, det är Sivans villkor. Det ska vara ljust och fräscht. Därför rekommenderade Vibostugan friggebod med tre stora fönster som också fungerar som skjutdörrar. På så vis kan vi också få en härlig plats att vara på när sommaren börjar gå mot sitt slut och man kanske vill sitta inomhus men ändå njuta av den fina utsikten ned mot vattnet. Dem gav oss prisförslag direkt och vi tvekade inte ens. Vibostugan friggebod Edda blev vårt val och vi är så fantastiskt nöjda.

Barnbarnen älskar det och vi också. Vi kommer liksom inte ifrån att Vibostugan alltid levererar och dessutom till fantastiska priser och med bra service. Man gillar ju liksom när man inte behöver känna sig ett dugg orolig utan snarare bara nyfiken på om dem ens kan stöta på något problem, jag tror inte det just nu nämligen. Dem hjälpte oss dessutom denna gången att bygga ihop delarna som smidigt levereras, allt för att göra det så enkelt som möjligt för oss. Jag är så himla glad att vi nu kan ha barn och barnbarn över när dem är på besök och kanske blir det att vi till och med får bygga en till!